Route werkplaats

Onze werkplaats is open voor reparatie! 
We maken er dankbaar gebruik van. Reparaties aan alle merken fietsen kunnen worden uitgevoerd.

Klein- en groot onderhoud, reparaties of vervangen van onderdelen, je bent van harte welkom.Wij onderhouden en repareren nagenoeg alle merken en type fietsen. Ook voor onderhoud aan een snelle racefiets, een stoere mountainbike, een alledaagse stadsfiets of lekkere tourfiets met of zonder elektrische ondersteuning kunt u bij ons terecht.

Een frisse, schone en open werkplaats.

Waarom zouden we ons vakmanschap verbergen achter een deur? We willen zichtbaar zijn, ook op de route werkplaats. De foto onder is even een momentopname...

Onderhoud

Een goed onderhouden fiets fietst FIJN-er. 
Wij voeren onderhoud uit aan alle soorten fietsen. Of je nu van een racefiets of mountainbike wilt aanbieden voor onderhoud, een e-bike of een vouwfiets....kom maar op. Met regelmaat hebben we acties waarbij wij het onderhoud van fietsen tegen een gereduceerd bedrag kan worden uitgevoerd (hou onze Instagram in de gaten!). 

Reparatie

Mocht er onverhoopt iets kapot gaan aan je fiets, dan kan je uiteraard voor reparatie bij ons terecht. Wij maken hierbij geen onderscheid in merken. 
Wij monteren vervangende onderdelen in goed onderling overleg. Waar mogelijk met de originele onderdelen, waar gewenst met alternatieve merken. 
Bij aanname van de fiets voor reparatie proberen wij een realistische inschatting te maken van de verwachtte kosten.