Route werkplaats

Onze werkplaats is open voor reparatie! 
We maken er dankbaar gebruik van. Reparaties aan alle merken fietsen kunnen worden uitgevoerd.

Klein- en groot onderhoud, reparaties of vervangen van onderdelen, je bent van harte welkom.Wij onderhouden en repareren nagenoeg alle merken en type fietsen. Ook voor onderhoud aan een snelle racefiets, een stoere mountainbike, een alledaagse stadsfiets of lekkere tourfiets met of zonder elektrische ondersteuning kunt u bij ons terecht.

Een frisse, schone en open werkplaats.

Waarom zouden we ons vakmanschap verbergen achter een deur? We willen zichtbaar zijn, ook op de route werkplaats. De foto onder is even een momentopname...

Onderhoud

Een goed onderhouden fiets fietst FIJN-er. 
Wij voeren onderhoud uit aan alle soorten fietsen. Of je nu van een racefiets of mountainbike wilt aanbieden voor onderhoud, een e-bike of een vouwfiets....kom maar op. Met regelmaat hebben we acties waarbij bijvoorbeeld het onderhoud van fietsen tegen een gereduceerd bedrag kan worden uitgevoerd (hou onze Instagram in de gaten!). 

Reparatie

Mocht er onverhoopt iets kapot gaan aan je fiets, dan kan je uiteraard voor reparatie bij ons terecht. Wij maken hierbij geen onderscheid in merken. 
Wij monteren vervangende onderdelen in goed onderling overleg. Waar mogelijk met de originele onderdelen, waar gewenst met alternatieve merken. 
Bij aanname van de fiets voor reparatie proberen wij een realistische inschatting te maken van de verwachtte kosten.

Werkwijze

Voor onderhoud en reparatie kan je bij ons langskomen. In de meeste gevallen is het echter prettiger om eerst even te bellen...er is namelijk niet altijd plek voor het uitvoeren van de benodigde werkzaamheden. 
Bij aanname van de fiets ontvangt u van ons een afgiftebewijs waarop jouw gegevens, die van de fiets en de gevraagde werkzaamheden staan vermeld.  Op deze manier weten wij ook altijd exact welke fietsen wij 'in huis' hebben staan.
Wij streven ernaar om de fiets conform de gemaakte afspraken weer gereed te hebben. Let op: dit doen wij bij voorkeur via ons kassasysteem. Dit betekent dat je een SMS-bericht ontvangt zodra de fiets gereed is. Zonder dit bericht of telefonische bevestiging van onze kant is jouw fiets helaas nog niet klaar.
Bij het SMS-bericht zit eveneens een betalingslink: voor jouw en ons gemak!
Wil je jouw fiets na gereedmelding zo spoedig mogelijk komen halen? Dat stellen wij zeer op prijs. 
Voor tweewielers welke onverhoopt langer blijven staan zijn wij genoodzaakt, zonder dat wij verdere afspraken hebben gemaakt, stallingskosten in rekening te brengen.