Kilometerpaaltjes

Fietsvakbeurs

Eind september zou de fietsvakbeurs gehouden worden. Normaal gesproken zouden we informatie halen én brengen we kennis naar onze collega's!
Ja, we brengen kennis over...maar dat zal later nog wel duidelijk worden! Met recht van spreken zijn wij de fietsspecialist!
Helaas is op 21-09-2020 besloten dat dit jaar de vakbeurs komt te vervallen. Corona...

Verbouwing

Om straks de Route Showroom en Route Werkplaats naar wens te hebben moeten we gaan verbouwen. Via de webshop, telefonisch contact of huisbezoek gaat de verkoop én reparatie gewoon door...wel op afspraak dus. Data-informatie volgt...want eerlijk: deze route heeft nogal wat haken en ogen...en we verwachten eigenlijk ook wel een pechgevalletje onderweg......

Op verzoek...een portret

Wie? Om jullie nieuwsgierigheid een beetje te voeden een portretfoto.
Met dank aan één van onze klanten! 
De afgelopen weken is deze fietsfanaat (Roy Fijn) al een paar keer te spotten geweest op de fietsroute Fijn-Fietsen..... Ben je nu blij dat er een gezicht bij de naam van Fijn-Fietsen te zien is?

Tandje erbij...

We gaan een versnelling hoger om een en ander voor jullie te realiseren. Blijf de website in de gaten houden voor meer informatie.
Kan je niet wachten? Neem dan contact met ons op (laat je een telefoonnummer achter, dan bellen we je natuurlijk terug).