Kilometerpaaltjes

Verbouwen

We hebben op 5 januari 2021 de sleutel gekregen van onze winkelruimte. We zijn druk aan het verbouwen. We willen een frisse, nette en klantvriendelijke uitstraling. Kom gerust door de etalages turen naar onze vorderingen. We streven ernaar om medio februari, zover de Corona-maatregelen het toelaten, te openen (de werkplaats mag dan sowieso open, dat is al goed nieuws!).

Van Dijck 

Degelijk Nederlands en een unieke lijn van e-bikes. Op 28-01-2021 zijn de eerste twee fietsen geleverd aan FIJN-fietsen. Interesse in een proefrit? We komen graag bij u langs...(we blijven dan wel buiten).

Op verzoek...een portret

Wie? Om jullie nieuwsgierigheid een beetje te voeden een portretfoto.
Met dank aan één van onze klanten! 
De afgelopen weken is deze fietsfanaat (Roy Fijn) al een paar keer te spotten geweest op de fietsroute Fijn-Fietsen..... Ben je nu blij dat er een gezicht bij de naam van Fijn-Fietsen te zien is?

Tandje erbij...

We gaan een versnelling hoger om een en ander voor jullie te realiseren. Blijf de website in de gaten houden voor meer informatie.
Kan je niet wachten? Neem dan contact met ons op (laat je een telefoonnummer achter, dan bellen we je natuurlijk terug).
Op Instagram zijn wij te vinden onder fijn_fietsen !
Daar zie je ook een foto van een aangepaste fiets voor de hondensport!

Werkplaatsinrichting

We zijn druk met de werkplaatsinrichting. Slechte vloerdelen zijn vervangen, de nieuwe werkplaatsvloer ligt inmiddels. De werkplaatsvloer bestaat uit GERE-BICYCLE- buitenbanden; gaaf!

Ons afval gaan we scheiden, zoals het hoort (maar helaas niet veel gebeurd in de branche). 

Onze accu's slaan we op (en laden we op) in een speciale vuurbestendige kluis, wel zo'n veilige gedachte...

Winkelinrichting

De winkel krijgt steeds meer gestalte, de verf zit op de muren. Binnenkort komen de nieuwe ramen erin en krijgt de pui een likje (!) verf...of twee, of drie (!). 

De winkelinrichting is afkomstig van een rijwielzaak uit Den Bosch: zij gingen verbouwen en hebben een compleet nieuw interieur aangeschaft. Wij hebben een tweede leven aan deze meubels geschonken (met wat aandacht, werk, en liefde zijn we een heel eind gekomen).

Voorraad

Met verschillende leveranciers wordt de samenwerking opgezocht voor het aanleveren van de gewenste producten. De levering van cassettes (tandwielen) is bijvoorbeeld erg lastig...(maar daar hebben alle rijwielzaken last van...schrale troost). We laten de moed niet zakken en zien de eerste bestellingen van producten binnenkomen.

De dozen druppelen binnen, gelukkig is onze beveiliging ook in orde gekomen...

Moeite met fietsen? Tworb je fiets...

Tworby

Maak van je eigen fiets een stabiele driewieler. Vertrouwd fietsen voor een betaalbare prijs.

Tworby

Met vakmanschap en liefde voor fietsen ontwikkelt, gemaakt.
Iedere Tworby een eigen verhaal.

Tworby - Van Dijck

Liever een nieuwe fiets bij je Tworby.
Geen probleem natuurlijk.

Tworby -  FIJN-fietsen

FIJN-fietsen zet vakmanschap én uiteraard service in voor jouw fietsplezier. Iedereen: FIJN-fietsen.

Eerste fiets verkocht....18-02-2021

Na een spoedreparatie uitgevoerd te hebben bij een gevalletje pech....is FIJN-fietsen de levering van een nieuwe fiets gegund.
Voor hem dus een prima reparatie en Service met een hoofdletter S....en voor haar een mooie nieuwe Van Dijck. Gefeliciteerd met de aankoop.