Nieuwsberichten:

Achtergrondinformatie, leuke weetjes en foto's...

Allerlei nieuwsberichten als kilometerpaaltjes zijn terug te vinden op deze website. Een 'scroll-pagina' met oude en nieuwe berichten. 

Bohlt vouwfietsen

Geen enkele vouwfiets is te vergelijken met ons topmerk Gocycle. Maar als we dan toch een poging moeten wagen komen LaCros en Bohlt in de buurt.
Deze Bohlt X160 heeft een gewicht van 18,5 kg en kan 50 kilometer op de ingebouwde accu. 

LaCros

Met een LaCros zit je eveneens op een comfortabele vouwbare fiets. 
Met 19 kg niet de lichtste vouwfiets uit ons assortiment maar met de extreem lage instap wel de meest toegankelijke vouwfiets. Fiets comfortabel van en naar de supermarkt, het centrum van Nijmegen of een andere leuke stad.
Compleet met bagagedrager zijn er volop transport mogelijkheden.

Kilometerpaaltjes

Verbouwen

We hebben op 5 januari 2021 de sleutel gekregen van onze winkelruimte. We zijn druk aan het verbouwen. We willen een frisse, nette en klantvriendelijke uitstraling. Kom gerust door de etalages turen naar onze vorderingen. We streven ernaar om medio februari, zover de Corona-maatregelen het toelaten, te openen (de werkplaats mag dan sowieso open, dat is al goed nieuws!).

Van Dijck 

Degelijk Nederlands en een unieke lijn van e-bikes. Op 28-01-2021 zijn de eerste twee fietsen geleverd aan FIJN-fietsen. Interesse in een proefrit? We komen graag bij u langs...(we blijven dan wel buiten).

Op verzoek...een portret

Wie? Om jullie nieuwsgierigheid een beetje te voeden een portretfoto.
Met dank aan één van onze klanten! 
De afgelopen weken is deze fietsfanaat (Roy Fijn) al een paar keer te spotten geweest op de fietsroute FIJN-fietsen..... Ben je nu blij dat er een gezicht bij de naam van FIJN-fietsen te zien is?

Tandje erbij...

We gaan een versnelling hoger om een en ander voor jullie te realiseren. Blijf de website in de gaten houden voor meer informatie.
Kan je niet wachten? Neem dan contact met ons op (laat je een telefoonnummer achter, dan bellen we je natuurlijk terug).
Op Instagram zijn wij te vinden onder FIJN_fietsen!
Daar zie je ook een foto van een aangepaste fiets voor de hondensport!

Werkplaatsinrichting

We zijn druk bezig geweest met de werkplaatsinrichting. Slechte vloerdelen zijn vervangen, de nieuwe werkplaatsvloer ligt. De werkplaatsvloer bestaat uit GERE-BICYCLE- buitenbanden; gaaf!

Ons afval scheiden we, zoals het hoort (maar helaas niet genoeg gedaan wordt in de branche). 

Onze accu's slaan we op (en laden we op) in een speciale vuurbestendige kluis, wel zo'n veilige gedachte...

Winkelinrichting

De winkel heeft steeds meer uitstraling, de verf zit op de muren. De nieuwe ramen zitten erin en  de pui heeft een likje (!) verf...of twee, of drie (!) gehad. 

De winkelinrichting is afkomstig van een rijwielzaak uit Den Bosch: zij gingen verbouwen en hebben een compleet nieuw interieur aangeschaft. Wij hebben een tweede leven aan deze meubels geschonken (met wat aandacht, werk en liefde zijn we een heel eind gekomen).

Voorraad

Met verschillende leveranciers is de samenwerking opgezocht voor het aanleveren van de gewenste producten. De levering van cassettes (tandwielen) is bijvoorbeeld erg lastig...(maar daar hebben alle rijwielzaken last van...schrale troost). We laten de moed niet zakken en zien de bestellingen van producten binnenkomen.

De dozen druppelen binnen, gelukkig is onze beveiliging ook in orde gekomen...

Moeite met fietsen? Tworb je fiets...

Tworby

Maak van je eigen fiets een stabiele driewieler. Vertrouwd fietsen voor een betaalbare prijs.

Tworby

Met vakmanschap en liefde voor fietsen ontwikkeld en gemaakt met mensen die een afstand tot de arbeidsmarkt hebben.
Iedere Tworby een eigen verhaal.

Tworby - Van Dijck

Liever een nieuwe fiets bij je Tworby.
Geen probleem natuurlijk. Op nagenoeg alle fietsen van Van Dijck kunnen wij een Tworby monteren.

Tworby -  FIJN-fietsen

FIJN-fietsen zet vakmanschap én uiteraard service in voor jouw fietsplezier. Iedereen: FIJN-fietsen.

Eerste fiets verkocht....18-02-2021

Na een spoedreparatie uitgevoerd te hebben bij een gevalletje pech....is FIJN-fietsen de levering van een nieuwe fiets gegund.
Voor hem dus een prima reparatie en Service met een hoofdletter S....en voor haar een mooie nieuwe Van Dijck. Gefeliciteerd met de aankoop.

Advertentie wijkkrant NIJMEGEN-Oost

Lezers van de wijkkrant Nijmegen-oost hebben de advertentie hiernaast kunnen zien. Deze is geplaatst in de Mei-editie. 
Heb je deze gemist? Maak een printje van nevenstaande afbeelding en kom hiermee alsnog naar de winkel.... Service! 
Deze actie is geldig in mei-2021.

Multicycle

Het Nederlandse merk Multicycle bestaat al sinds 1977. Multicycle maakt high-end fietsen waarbij de kern van fietsen centraal staat. Met een zeer soepele 'gang' en hoogwaardige kwaliteit afwerking zitten deze fietsen in het hogere e-bike segment. Multicycle-fietsen zijn volledig Shimano afgemonteerd.

Feestje!

Op 17 juli 2021 hebben wij onze opening (alsnog) gevierd. Op de Groesbeekseweg was het een gezellige drukte. De mogelijkheid is geboden om op alle modellen van Van Dijck en Multicycle een proefrit te maken. Ook was er volop gelegenheid om een Tworby uit te proberen. 
Naast een hapje en een drankje van Restaurant Vesters heeft William Smulders voor muziek gezorgd. Dank voor alle aanwezigen, we kijken terug op een zeer geslaagde dag. (Kijk je ook even mee? Klik hier!)

Merken

Van Dijck - Roosendaal

Dutch Desgin.
Elegant ontworpen fietsen gericht op een scherpe prijs-kwaliteit verhouding. Met oog voor detail en een fijne zit worden deze elegante fietsen afgeleverd op dé Van Dijck dealer uit Nijmegen: FIJN-fietsen.
Klik hier voor de website van Van Dijck.


Muon Ebikes

Fietsen gemaakt met een enorme passie voor kwaliteit, rijcomfort en gebruiksvriendelijkheid. 
Muon richt zich op het midden- en hogere segment e-bikes. Uniek design én bij FIJN-fietsen is maatwerk mogelijk. Vraag naar de mogelijkheden. 
Klik hier voor de website van Muon.

Multicycle 

Sinds 1977 maakt Multicycle elegante en sportieve fietsen voor het hogere segment. Met een zoveel mogelijk Shimano-afwerking en Vredestein banden voor een optimaal rijcomfort. Ervaar het zelf bij FIJN-fietsen.
Klik hier voor de website van Multicycle.

Gocycle

Dé vouwfiets! Uniek design en met een unieke rijervaring. Kom langs voor een proefrit en ervaar dit zelf. Zien én gezien worden, that's Gocycle. 
Klik hier voor de website van Gocycle.

Avalon

Op zoek naar een 'gewone' en betaalbare fiets. Kies dan voor Avalon. Afkomstig uit Alkmaar met een breed scala aan fietsen. Een selectie is bij ons in de winkel aanwezig. 
Klik hier voor de website van Avalon.

En er is meer...

Met dank aan onze collega's is het doorleveren van andere merken mogelijk. Zo leveren wij fietsen van RIH, Sparta, Batavus, Koga of Gazelle (allen op bestelling). 

Wie is Roy Fijn?

Als klein manneke ben ik begonnen bij Jan Thoonen van Thoonen fietsen - Dennenstraat Nijmegen. Ik was nog maar 14. Het vak ben ik ingetrokken door mijn broer Paul, hij liep destijds stage bij Jan. Na 6 jaar heb ik de overstap gemaakt naar Peter Tunnessen (Tunnessen Fietswereld), één van de vorige eigenaren van de rijwielzaak aan de Groesbeekseweg. Omdat ik ambities had voor het onderwijs ben ik gaan doorleren om later als leerkracht binnen het regulier en speciaal basisonderwijs aan het werk te gaan. Tijdens de studie en de eerste jaren als leerkracht bleef ik betrokken bij Tunnessen Fietswereld als  vrijdag, zaterdaghulp en vakantiehulp. Een mooite tijd om op terug te kijken. Techniek bleef mij boeien, ook de Informatica Technologie. Vanuit die hoek heb ik nog steeds een bedrijf in de e-learning (www.handshakers.nl en de lesmethode www.digizicht.nl ). Dus, mocht je ICT vragen hebben dan kan je ook bij mij terecht. Wil je liever direct starten met een online cursus Microsoft Office365, Word, Excel, Teams, OneNote...of één van de vele ander trainingen, neem dan een kijkje op www.digizicht.nl
De passie en ambacht voor fietsen is nooit weggeweest en dus ben ik terug in het vak. Als bezige bij kan ik toch niet stilzitten en sta ik graag voor u klaar. In de weekenden en schoolvakanties word ik bijgestaan door mijn zoon Robin (net 15 geworden), net zo'n fietsfanaat als zijn vader. Robin heeft eerdere werkervaring in de rijwielbranche bij Juijn Rossum (afdeling verhuur). Robin is enthousiast fietser, fietsenmaker in spe en start zijn opleiding in het schooljaar 2020-2021 bij het Koning Willem 1 College in Den Bosch.

FIJN-fietsen
  • Passie
  • Betrokkenheid
  • Servicegericht
  • Kwaliteit voorop